Taipaleen tilan

Mökit & Huoneet

Tervetuloa majoittumaan Taipaleen Tilalle

Tilan pihapiirin mukaviin aittoihin voi majoittua toukokuusta lokakuuhun. Aitoissa on yhteensä 20 vuodepaikkaa. Varustuksena ovat vuoteet neljälle hengelle, pöytä ja tuolit sekä jääkaappi. Wc ja suihku sijaitsevat päärakennuksen alakerrassa. Grillipaikka, uimaranta ja rantasauna ovat majoittujien käytössä. Aamiaista tarjotaan tilauksesta.

Rantamökkien ympäristössä on hyvät liikunta- ja marjamaastot. Mökit sijaitsevat noin 40 km etäisyydellä Jyväskylästä, 8 km Petäjäveden kirkonkylältä ja 2 km päässä maatilalta.

Aittavuodepaikkaa

Mökkiä

Guests

Mökki Hilla

Tunnelmallinen 4 hengen hirsimökki sijaitsee rauhallisessa niemessä, tasaisessa metsäkalliomaastossa Piesasjärven rannassa. Piha-alue on noin 600 m², näköyhteyttä viereiseen mökkiin ei ole. Uimaranta on kalliopohjainen, kaislikkoa ei rannassa ole.
Mökin varustukseen kuuluvat oma puulämmitteinen sauna, takka, soutuvene ja laituri. Keittiössä on liesi, jääkaappipakastin, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja astiat sekä kaatoallas.

Saunaan pesuvesi kannetaan järvestä ja juomaveden ottopaikka on 30 m:n päässä mökistä. Sisätilaa on n. 47 m² käsittäen keittiön ja olohuoneen, jossa makuupaikat vuodesohvista neljälle hengelle sekä erillisen makuualkovin kahdelle hengelle. Saunaneteinen ja sauna ovat mökin yhteydessä. Etupihalla olevalta kuistilta näkyy mukavasti järven selkä. Makkaran paistopaikka pihassa ja kompostoiva kämyälä -varasto pihan perällä. Mökistä on matkaa päätilalle 2,5 km ja Petäjäveden kirkonkylälle 9,5 km. Mökkiin voi tuoda lemmikkieläimiä, kunhan ne oleilevat lattiatasossa.

Hinnat alkaen per viikko

400 €

Mökki Kiulukka

Omassa rauhallisessa niemessään sijaitseva 6 hengen mukavuuksin varustettu mökki (98m²). Mökille ajetaan kesäaikaan lehmälaitumen läpi joten pääset tutustumaan maatilan elämään lähietäisyydeltä. Ei mökkinaapureita lähellä. Suurehko nurmikkoinen piha-alue ja oma ranta. Mökissä on 2 makuuhuonetta, olohuone / keittiö, sähkösauna, varaava takka ja tv. Terassilla, josta osa katettu, on ruokailuryhmä ja kaasugrilli. Etäisyys tilalta noin 2 km.

Hinnat alkaen per viikko

400 €

Varaa mökki

tai ota yhteyttä

Share This